Vlajka - Milan Nakonečný - 10% sleva

-10%
Vlajka - Milan Nakonečný
590 659 1814
590,- Kč

Původní cena: 659,- Kč


Hodnocení:


Vlajka - Milan Nakonečný z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vlajka - Milan Nakonečný .

Zlevněné zboží

Vlajka byla nejprve prvorepublikovým bojovným klubem nacionalistického studentstva, které vystupovalo proti Masarykovi a "hradní politice" vůbec. V období druhé republiky se v ní ustanovila antisemitská teroristická skupina, z níž se v protektorátu vyvinula výrazně kolaborantská organizace usilující o převzetí moci. Vlajkaři, kteří se sami označovali za "novodobé národovce", vytvořili specifickou formu českého nacionálního socialismu a rasistického "árijství". Univerzitní profesor PhDr. Milan Nakonečný v této studii vykresluje komplexní společe...nský obraz doby, v níž Vlajka působila, a nepřehlíží její mnohé zjevné paralely se současností. Pitvá psychologii vůdčích představitelů Vlajky a neváhá k probírané tématice zaujmout osobní postoj. Důrazně odlišuje legitimní nacionalismus některých představitelů původní Vlajky od rasismu, totalitarismu a agresivního antisemitismu skupiny, jež později toto hnutí ovládla. Po dvaceti letech od prvního vydání přináší nakladatelství Sol Noctis titul Vlajka: K historii a ideologii českého nacionalismu v doplněné a podstatně rozšířené podobě.

Produkt je výrobek značky Sol Noctis ,distribuovaný s EAN kódem 9788099977069.

Procházet zboží z kategorie Média Sol Noctis, Knihy Sol Noctis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vlajka - Milan Nakonečný a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sol Noctis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sol Noctis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vlajka - Milan Nakonečný
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

590,- Kč