Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vetřelci - komplet svazek 4 - S. D. Perry, Navarro Yvonne

Vetřelci - komplet svazek 4  - S. D. Perry, Navarro Yvonne

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vetřelci - komplet svazek 4 - S. D. Perry, Navarro Yvonne z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vetřelci - komplet svazek 4 - S. D. Perry, Navarro Yvonne .

Detailní informace

Čtvrtý svazek kompletní série Vetřelci obsahuje tyto romány: Yvonne Navarro: Koncert zlaŠílený hudební skladatel se rozhodne šokovat svět svou nejnovější skladbou, Symfonií nenávisti. V jeho bizarní hudbě lze nalézt zmučené lidské výkřiky smíšené s pronikavým jekotem vetřelců. Ta melodie mu však stále uniká. Damon ví, že hudba, kterou hledá, spočívá hluboko v nemilosrdném tvorovi, jehož pojmenoval Mozart. A nezastaví se před ničím, aby ji osvobodil. S. D. Perry: Sebevražedná miseTým složený z těch nejdrsnějších lovců vetřelců se pouští na sebev...ražednou misi, aby zničil obrovské hnízdo netvorů na DS 949, rozlehlé vesmírné stanici, spolu s berserkem: ozbrojeným xenomorfem poháněným živým mozkem, který kdysi patříval člověku. Cílem mise je zničit vetřelce tak, aby stanice zůstala nedotčena. Zdá se to jako sebevražedný úkol, což společnosti, která tým vyslala, naprosto vyhovuje. Nechce totiž svědky, kteří by mohli vyzradit děsivé tajemství této vesmírné stanice...

Produkt je výrobek značky Baronet ,distribuovaný s EAN kódem 9788026908784.

Procházet zboží z kategorie Média Baronet, Knihy Baronet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vetřelci - komplet svazek 4 - S. D. Perry, Navarro Yvonne a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baronet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baronet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vetřelci - komplet svazek 4 - S. D. Perry, Navarro Yvonne
Právě si prohlížíte...

89,- Kč