Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport - 11% sleva

-11%
Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport
357 399 2027
357,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport .

Zlevněné zboží

Kniha Vesmírní baroni je příběhem o skupině podnikatelů-miliardářů, kteří investují svá jmění do epického znovuvzkříšení amerického vesmírného programu. Téměř půl století poté, co Neil Armstrong stanul na Měsíci, tito vesmírní baroni - zejména Elon Musk a Jeff Bezos spolu s Richardem Bransonem a Paulem Allenem - využívají inovace Silicon Valley, aby dramaticky snížili náklady na cestování do vesmíru a vyslali lidi dokonce ještě dál, než kam se to podařilo NASA. Tito podnikatelé jsou majitelé těch největších světových firem - Amazon, Microsoft, ...Tesla nebo PayPal - a postupně mění jedno odvětví za druhým. Nyní se rozhodli změnit to největší: vesmír. Tato fakty podložená kniha je založena na letech novinářské práce a na exkluzivních rozhovorech se všemi čtyřmi miliardáři. Nabízí dramatický příběh o rizicích, dobrodružstvích a o zrození nového vesmírného věku, za nímž stojí jedni z nejbohatších mužů světa snažící se narušit vládní monopol v oblasti vesmíru. Vesmírní baroni jsou rovněž příběhem o ambiciózních a navzájem soupeřících start-upech svádějících boj se zavedenými kontraktory, jakož i o osobních sporech mezi vůdci tohoto nového vesmírného hnutí, zejména mezi Muskem a Bezosem, kteří míří k Měsíci, Marsu a ještě dál.

Produkt je výrobek značky Práh ,distribuovaný s EAN kódem 9788072528424.

Procházet zboží z kategorie Média Práh, Knihy Práh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Práh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Práh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vesmírní baroni - Elon Musk, Jeff Bezos a tažení za osídlením vesmíru - Christian Davenport
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

357,- Kč