Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová

Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová .

Detailní informace

Autorka nás zavede do kouzelné říše zvířecích rekordmanů. Představí svět těch „NEJ“ živočichů různých oblastí: největší obry i nejmenší blešky, bojovníky s nafukovacími nosy nebo lenochy, co tráví celé dny ve vodě, rychloběžce, letce, i obratné mistry v maskování. Nahlédnete do úchvatného světa živočichů, co váží méně než kousek sladkosti, nebo takového, který je těžší než dva nákladní auta. Znáte rekordmana, co umí létat pozpátku? Slyšeli jste už o živočichu tak malém, že je pouhým lidským okem neviditelný? V této fantastické knize se o těchto... a mnoho dalších zvířecích rekordmanech můžete dozvědět spoustu zajímavostí. Autorka knihu uspořádala do dvou částí: obří a drobná zvířata. A italská výtvarnice Francesca Cosanti ji doplnila o více než třicet nádherných ilustrací. Zvířata přitahují odjakživa pozornost, někdy proto, že mají jasné barvy, jindy pro svůj zvláštní či hrozivý vzhled, nebo dokonce proto, že dělají podivné věci.

Produkt je výrobek značky Edice Knihy Omega ,distribuovaný s EAN kódem 9788075851314.

Procházet zboží z kategorie Média Edice Knihy Omega, Knihy Edice Knihy Omega.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edice Knihy Omega a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edice Knihy Omega najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Velká kniha obřích zvířat/Malá kniha drobných zvířat - Cristina Peraboniová, Cristina M. Banfiová
Právě si prohlížíte...

319,- Kč