Vědomé snění - Robert Moss - 11% sleva

-11%
Vědomé snění - Robert Moss
443 495 2072
443,- Kč

Původní cena: 495,- Kč


Hodnocení:


Vědomé snění - Robert Moss z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vědomé snění - Robert Moss .

Zlevněné zboží

Autor v této knize podrobně líčí jedinečný přístup o devíti krocích k pochopení snů za použití současných technik práce se sny, technik, které se vyvinuly v šamanských kulturách po celém světě. Kniha Vědomé snění vám ukáže cestu, jak své sny využít, abyste porozuměli své minulosti, dokázali ovlivnit budoucnost, uměli se napojit na své nejhlubší touhy a nechali se vést svým vyšším já. Moss objasňuje, jak aplikovat šamanské techniky práce se sny, pocházející zejména z tradic australských domorodců a domorodých obyvatel Ameriky, na problémy modern...ího života a jak se postupně vydávat na cesty světem snů. Mossovy metody jsou jednoduché, efektivní a zábavné. Jsou oživeny obratným vyprávěním o jeho vlastních snech, o snech jeho studentů - a odhalováním jejich často dramatických pochopení a následným rozuzlením.

Produkt je výrobek značky Maitrea A.s. ,distribuovaný s EAN kódem 9788075001658.

Procházet zboží z kategorie Média Maitrea A.s., Knihy Maitrea A.s..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vědomé snění - Robert Moss a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maitrea A.s. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maitrea A.s. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vědomé snění - Robert Moss
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

443,- Kč