Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová
89 89 33
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová .

Detailní informace

Když jsme obdrželi milý rukopis Kamily Skopové v roce 2004, netušili jsme, jakou tradici vánočních knížek s ním otevíráme. Od té doby vychází tato drobná knížka téměř každoročně ve stále se zvyšujícím nákladu. Čím si Vánoční svátky získaly zájem čtenářů? - Vánoční publikace Kamily Skopové (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrze téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně. V poutavě psaném povídání o tom, co servírovali... naši předci na vánoční stůl, s jakými zvyky a tradicemi, najdeme i praktické vánoční recepty, aktualizované na dnešní běžně dostupné suroviny. Knížku doprovází autorka jemnými ilustracemi. Není tedy divu, že na Vánoční svátky navázala postupně celá série autorčiných knížek, mapující svátky a obyčeje velikonoční, rodinné a také svět dětských her a radostí.

Produkt je výrobek značky Akropolis ,distribuovaný s EAN kódem 9788087310168.

Procházet zboží z kategorie Média Akropolis, Knihy Akropolis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Akropolis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Akropolis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová
Právě si prohlížíte...

89,- Kč