V ledovém sevření - Jakub Mařík - 5% sleva

-5%
V ledovém sevření - Jakub Mařík
312 329 35
312,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


V ledovém sevření - Jakub Mařík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným V ledovém sevření - Jakub Mařík .

Zlevněné zboží

POSÁDKA UTSS SALAMIS MUSÍ VYŘEŠIT NEBEZPEČNÝ ÚKOL NA ZAMRZLÉ PLANETĚ MARZANNA-3... Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let. V ledu zamrzlé plavidlo, před třemi lety prokazatelně unesené tajemnými Korzáry, v sobě může ukrývat cenné nepřátelské technologie a možná i těla samotných Korzárů, kteří s lidmi vedou nevyhlášenou válku. Nejbližším plavidlem, jež může vzácný nález prověřit, je UTSS Salamis. Ta právě kotv...í u pohraniční stanice UTSS Šanghaj, kde prochází generální údržbou po bitvě s Korzáry. Přestože opravy ještě nejsou ani zdaleka dokončeny, musí se Salamis s posádkou provizorně doplněnou čínskými mariňáky a výzkumným týmem rozvědky vydat daleko za hranice kolonizovaného vesmíru, aby tam vrak korzárské lodi zajistila. Otázkou však zůstává, jak se Fridtjof Nansen na Marzanně-3 vlastně ocitl? Co ho přinutilo přistát a jaké další hrozby se skrývají v ledovém sevření mrazivé planety?

Produkt je výrobek značky Mystery Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788075882479.

Procházet zboží z kategorie Média Mystery Press, Knihy Mystery Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

V ledovém sevření - Jakub Mařík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mystery Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mystery Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

V ledovém sevření - Jakub Mařík
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

312,- Kč