Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč

Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč
594 594 1098
594,- Kč

Původní cena: 594,- Kč


Hodnocení:


Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč .

Detailní informace

Učebnice SOLIDWORKS od zkušeného redaktora a pedagoga Marka Pagáče je určena všem, kteří hledají přehlednou a metodicky zpracovanou učebnici s návody pro práci v SOLIDWORKS 2020 a novějším. Jedná se o aktualizované, přepracované a rozšířené vydání původní, velice úspěšné knihy z roku 2017. Kniha je určena jak pro žáky technických škol, tak pro začínající i pokročilé uživatele, kteří prostřednictvím názorných a praktických úloh získají zkušenosti pro efektivní postup práce a navrhování v profesionálním 3D CAD systému. Používání funkcí a nástrojů... SOLIDWORKS je prezentováno prostřednictvím více než stovky praktických příkladů na reálných dílech a sestavách, s nimiž se běžně setkáte v praxi. Přehledně členěné a bohatě ilustrované kapitoly se soustředí na důležitý a správný postup kreslení skici, tvorbu referenční geometrie, modelování dílů, sestav, plechů, svařenců, ploch, úpravu výkresů, správu dokumentů a pevnostní analýzy. Učebnice zohledňuje požadavky kladené na absolventy středních škol, proto jsou řešené příklady a cvičné úlohy v souladu s normami a zásadami technického kreslení. S ohledem na současné trendy online vzdělávání je učebnice unikátním způsobem provázána s webovým portálem a fórem Mujsolidworks.cz, kde naleznete řešení cvičných úloh, soubory příkladů a šablon a další zajímavé novinky, návody, tipy, triky a aktuality. Jednotlivé kapitoly učebnice standardně obsahují: podrobný výklad řešené problematiky, modelovací návody demonstrované na praktických příkladech s komentářem krok za krokem, cvičné úlohy, zajímavé tipy a triky, základní i pokročilá nastavení uživatelského prostředí, plnobarevné obrázky z moderního prostředí.

Produkt je výrobek značky Nová Média ,distribuovaný s EAN kódem 9788027087303.

Procházet zboží z kategorie Média Nová Média, Knihy Nová Média.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nová Média a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nová Média najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Učebnice Solidworks - Ing. Marek Pagáč
Právě si prohlížíte...

594,- Kč