Tim Cook - Leander Kahney

Tim Cook - Leander Kahney
389 389 131
389,- Kč

Původní cena: 389,- Kč


Hodnocení:


Tim Cook - Leander Kahney z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tim Cook - Leander Kahney .

Detailní informace

Timothy Donald Cook, známý spíše jako Tim Cook, je v současné době generálním ředitelem nejhodnotnější a nejinovativnější společnosti světa, Apple. Jeho začátky přitom nebyly vůbec snadné. Do Applu nastoupil Tim krátce po návratu Steva Jobse v roce 1998 a postupně se probojoval až na provozního ředitele společnosti, druhého muže po Stevu Jobsovi. Právě ten se jím nechával zastupovat v průběhu svých nemocničních hospitalizací a vkládal v něj a v jeho manažerské dovednosti neutuchající důvěru. Když Steve Jobs pozici ředitele společnosti opouštěl,... jeho volba byla jasná. Nástupcem se stal právě Tim Cook. Pro veřejnost do té doby nepříliš známý chlapík s podstatně odlišným vystupováním a tišším projevem, než měl Steve. V prvních letech svého působení byl s Jobsem často srovnáván, avšak přesto vetkl Applu svůj nový osobitý styl a dokázal hodnotu celé společnosti znásobit. Pod jeho vedením se také podařilo přinést na trh řadu nových špičkových produktů, díky kterým je i dnes Apple synonymem kvality, designu a inovace.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788087672747.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tim Cook - Leander Kahney a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tim Cook - Leander Kahney
Právě si prohlížíte...

389,- Kč