Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

The Vagina Monologues - Ensler Eve

The Vagina Monologues - Ensler Eve

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


The Vagina Monologues - Ensler Eve z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným The Vagina Monologues - Ensler Eve .

Detailní informace

2018 marks the twentieth anniversary of V-Day, the radical grassroots movement to end violence against women and girls, inspired by Eve Ensler's international sensation The Vagina Monologues. This special edition features six never-before-published monologues, a new foreword by National Book Award winner Jacqueline Woodson, a new introduction by the author, and a new afterword by One Billion Rising director Monique Wilson on the stage phenomenon's global impact.A landmark work in women's empowerment, as relevant as ever after a year marked by u...nprecedented social and political protest in the face of unapologetic racism and misogyny, The Vagina Monologues honours women's sexuality in all its complexity, mystery and power. Witty and irreverent, compassionate and wise, this award-winning masterpiece gives voice to real women's deepest fantasies, fears, anger and pleasure, and calls for a world where all women are safe, equal, free and alive in their bodies.'This play changed the world. Seeing it changed my soul. Performing in it changed my life. 'Kerry Washington

Produkt je výrobek značky Little, Brown And Company ,distribuovaný s EAN kódem 9780349011288.

Procházet zboží z kategorie Média Little, Brown And Company, Knihy Little, Brown And Company.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Rabbit Hole - Mark Billingham

Použité / Little, brown and company
169,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

The Vagina Monologues - Ensler Eve a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Little, Brown And Company a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Little, Brown And Company najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

The Vagina Monologues - Ensler Eve
Právě si prohlížíte...

268,- Kč