Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua

Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua
439 439 268
439,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua .

Detailní informace

Světlo je základem fotografie – staňte se pány světla: naučte se svítit. Kvalita fotografií obvykle stojí a padá s tím, jak fotograf umí nebo neumí pracovat se světlem. Světlo je základem fotografie a práce s ním vypovídá o umění každého fotografa. Tato kniha se zaměřuje na jednu z velmi důležitých oblastí práce se světlem: na svícení. Na to, jak si fotograf může vytvořit vlastní světlo, nasvítit objekt, který fotografuje, tak, aby dosáhl optimálního výsledku. Skvělé světelné podmínky je možné nalézt, je možné trpělivě čekat, až – možná, někdy ...– nastanou. Pokud ale fotograf umí tyto podmínky sám vytvořit, bude odměněn skvělými fotografiemi. Publikace Svícení – Věda a magie ve fotografii je upraveným, doplněným a rozšířeným vydáním knihy Fotografie & světlo, která česky vyšla již před téměř deseti lety, v roce 2007. Úvodní části se věnují světlu jako takovému, jeho vlastnostem, chování v různých podmínkách, ale především tomu, jak světlo vnímá člověk. Podstatou knihy je ale využití světla ve fotografii. Na řadě příkladů a pomocí jasných schémat se seznámíte s tím, jak pracovat se světlem při nasvícení různých předmětů v různých podmínkách. Autoři zvolili několik základních modelů, pomocí kterých pochopíte vlastnosti a chování světla a naučíte se techniky, které můžete používat v podstatě při veškeré další fotografické praxi. Srozumitelně, za pomoci ukázek a nákresů se v jednotlivých kapitolách naučíte správně nasvítit: plošné předlohy i prostorové předměty rozdílné povrchy a materiály skleněné, lesklé i kovové objekty různé druhy tekutin portrét v ateliéru i přirozeném prostředí i náročné věci typu „bílá na bílé“ či „černá na černé“ atd. Informace v publikaci nejsou vztaženy jen na prostředí ateliéru. Autoři se zabývají fotografováním v interiéru a exteriéru, kombinováním přirozeného a umělého světla, tedy podmínkami náročnými i pro zkušené fotografy. Tato „učebnice“ se nezabývá jednoúčelovými kouzly se světly ve fotografii. Naučí vás to hlavní – kontrolovat světlo. Předvede vám fotografické svícení takovým způsobem, abyste v různých podmínkách dokázali pořídit co nejlepší fotografie a usnadnili si následné úpravy na počítači. Využijte návodů a rad, které vám autoři této publikace předkládají, a naučte se svítit. Nemusíte kopírovat jimi uvedené příklady, naopak – je důležité pochopit principy a dále pracovat se světlem dle vlastních představ. Sviťte tak, aby vaše fotografie byly kvalitní hned při pořízení. Bude to na nich poznat, budou vypadat lépe.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788074133220.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svícení – věda a magie ve fotografii - Fil Hunter, Steve Biver, Paul Fuqua
Právě si prohlížíte...

439,- Kč