Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Svět podle Naly - Dean Nicholson - 11% sleva

-11%
Svět podle Naly - Dean Nicholson

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Svět podle Naly - Dean Nicholson z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Svět podle Naly - Dean Nicholson .

Zlevněné zboží

Kniha zachycuje poutavá dobrodružství a neobvyklé přátelství třicetiletého Deana a nalezené kočky Naly. Na společné cestě kolem světa se učí poznávat sami sebe i své okolí.Dean Nicholson v září 2018 sedl na kolo a vyrazil ze Skotska na cestu kolem světa. Při jízdě v bosenských horách narazil na vychrtlé zrzavé kotě, které běhalo u silnice. To byl začátek neobvyklého přátelství, jelikož Nala, jak ji pojmenoval, se připojila k Deanovi na jeho cestě.Kniha zachycuje poutavá dobrodružství a neobvyklé přátelství třicetiletého Deana a nalezené kočky N...aly. Na společné cestě kolem světa se učí poznávat sami sebe i své okolí.Dean Nicholson v září 2018 sedl na kolo a vyrazil ze Skotska na cestu kolem světa. Při jízdě v bosenských horách narazil na vychrtlé zrzavé kotě, které běhalo u silnice. To byl začátek neobvyklého přátelství, jelikož Nala, jak ji pojmenoval, se připojila k Deanovi na jeho cestě. Skrze Nalu se Deanovi otevírá úplně nový svět. Učí se díky ní laskavosti, dobrosrdečnosti a navazuje přátelství s nejrůznějšími lidmi, které po cestě potkává. Dean a Nala tak společně cestují, navštěvují uprchlické tábory, řecké ostrovy Santorini a zachraňují opuštěná zvířata.Celé dobrodružství z cest Dean zdokumentoval na instagramovém profilu @1bike1world a získal si spolu s Nalou přízeň nejen téměř milionu sledujících, ale také médií z celého světa.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788074134357.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svět podle Naly - Dean Nicholson a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svět podle Naly - Dean Nicholson
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

372,- Kč