Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová - 10% sleva

-10%
Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová
294 328 1032
294,- Kč

Původní cena: 328,- Kč


Hodnocení:


Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová .

Zlevněné zboží

Šokující pravda o vodě....proč umíráme předčasně? Kornatění tepen, smrtelný jed fluor, mozek se mění na kámen, sůl zabíjí pomalu, ledvinové kameny, praskání cévek.Tato jedinečná kniha významného lékaře je určena všem, kdo si přejí uchovat zdraví do velmi vysokého věku.Kniha odhaluje tajemství, proč umíráme zbytečně předčasně. Čtenáře šokuje. Lidé již vydrželi až 90 dní bez jídla, ale bez kyslíku mohou být jen několik minut. Bez vody lze přežít jen několik dní. Je to ironie přírody: bez vody může člověk přečkat sotva 72 hodin, aniž by upadl do b...ezvědomí. Ale je to také voda, která mnohdy vyvolává předčasné stárnutí lidí i zvířat. Způsobuje nejen předčasné stařecké změny, ale člověk může onemocnět mnoha chorobami, které jsou během jeho života vyvolány pitím vody, obsahující minerální látky. Tato kniha odhaluje tajemství, proč lidé a zvířata umírají předčasně. Kniha je podložena více než 50 lety intenzivního výzkumu....

Produkt je výrobek značky Fontána ,distribuovaný s EAN kódem 9788086179063.

Procházet zboží z kategorie Média Fontána, Knihy Fontána.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fontána a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fontána najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šokující pravda o vodě - Proč umíráme předčasně - Paul C. Bragg, Patricia Braggová
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

294,- Kč