Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová

Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová .

Detailní informace

Dvojjazyčná celobarevná publikace představuje vybrané dámské spodní tvarovací oděvní součástky z textilní sbírky Národního muzea. Autorky nás nejen skrze jednotlivé šněrovačky, korzety, krinolínu a honzík provedou uměním specializovaných krejčích v období od 2. poloviny 18. století až počátku 20. století, kdy docházelo k poměrně rychlým a razantním změnám ve významu spodního oděvu, v jeho vlivu na tvar ženského těla, vzhledu, způsobu zhotovení a používaných materiálech. Výsledky průzkumu dochovaných oděvních součástek pomocí rentgenografie, mik...roskopické analýzy nebo spektrometrie přinášejí zajímavá zjištění a odhalují skrytá tajemství některých oděvů. Kuriozitou sbírky je těhotenský korzet, který je dokladem toho, že spodní tvarovací prádlo bylo nedílnou součástí garderoby ženy opravdu v každém stadiu jejího života.

Produkt je výrobek značky Národní Muzeum ,distribuovaný s EAN kódem 9788070366059.

Procházet zboží z kategorie Média Národní Muzeum, Knihy Národní Muzeum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Národní Muzeum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Národní Muzeum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šněrovačku nebo korzet? Stays, or a Corset? - Veronika Šulcová, Dana Szemályová
Právě si prohlížíte...

799,- Kč