Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta - 5% sleva

-5%
Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta
565 595 857
565,- Kč

Původní cena: 595,- Kč


Hodnocení:


Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta .

Zlevněné zboží

Zkratky jsou typickým rysem moderní medicíny a platí to pro lékařskou dokumentaci, odbornou literaturu, prezentace na lékařských kongresech či klinické studie. Většina lékařů ovládá zkratky užívané na vlastním pracovišti, ale s postupující diverzifikací podoborů již zdaleka ne všechny zkratky v rámci své specializace. Texty z jiných pracovišť či z jiných oborů tak vyžadují stálé dohledávání zkratek, přičemž vyhledat zkratku na internetu bývá obtížné - stejná zkratka bývá kromě medicíny užívána i v desítkách dalších kontextů. Slovník lékařských ...zkratek je výsledkem mnohaleté práce, během níž byly zpracovány stovky dokumentů, titulů lékařských časopisů a prezentací. Slovník tak umožňuje vyhledání naprosté většiny běžných i méně běžných zkratek s vysokou efektivitou. Po úspěchu 1. vydání - a jeho kompletním rozebrání - vychází nyní v druhém rozšířeném a doplněném vydání.

Produkt je výrobek značky Maxdorf ,distribuovaný s EAN kódem 9788073456337.

Procházet zboží z kategorie Média Maxdorf, Knihy Maxdorf.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxdorf a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxdorf najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slovník lékařských zkratek - Martin Vokurka, Jan Hugo, Fidlerová Markéta
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

565,- Kč