Sladký design - Rawlings Hanka - 11% sleva

-11%
Sladký design - Rawlings Hanka
357 399 672
357,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Sladký design - Rawlings Hanka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Sladký design - Rawlings Hanka .

Zlevněné zboží

Dejte sbohem klasickým šlehačkovým dortům a unylým marcipánovým růžičkám z pultů druhořadých cukráren, Sladký design vám otevře dveře k profesionálnímu zdobení. Nejen že zjistíte, že většina vašich sladkých snů je opravdu realizovatelná, ale možná vás překvapí, jak snadné to může být. Když víte, jak na to. Kniha Hanky Rawlings představuje variace základních receptů na korpusy, sušenky, cupcakes, mini dortíky a dortová lízátka (cake pops), nabídne přehled nejdůležitějších pomůcek a potřeb ke zdobení, které ušetří mnoho času, seznámí vás s prací ...s potahovými a modelovacími hmotami, objasní používání rozmanitých barviv k docílení realistického vzhledu, odhalí tajemství práce s čokoládovou polevou - ganache, sirupem, krémem a bílkovou polevou, jež zaručí profesionální vzhled i doma vyrobeným dezertům. V deseti kapitolách naleznete celkem třicet sladkých delikates, které s pomocí názorných fotografických postupů a podrobných instrukcí zvládnete vyrobit sami. Každá kapitola se vždy věnuje jednomu slavnostnímu tématu (např. Narození miminka, Narozeniny dítěte, maminky či tatínka, První školní den, Svatba, Oslavy jara, Zimní radovánky, atd). Sladký design Hanky Rawlings vás tak bude provázet těmi nejdůležitějšími okamžiky vašeho života.

Produkt je výrobek značky Smart Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788087049600.

Procházet zboží z kategorie Média Smart Press, Knihy Smart Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

390,- Kč
349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sladký design - Rawlings Hanka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Smart Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Smart Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sladký design - Rawlings Hanka
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

357,- Kč