Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha - 11% sleva

-11%
Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha
357 399 418
357,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha .

Zlevněné zboží

Audiokniha:,Kniha sleduje vzestup proslulé italské dynastie Floriů od skromných začátků až na vrchol přísné hierarchie uzavřené sicilské společnosti.Od začátku 19. do poloviny 20. století rodina Floriů prakticky převzala vládu nad Sicílií. Floriovi byli cílevědomí, ambiciózní a odhodlaní stát se bohatšími a mocnějšími než kdokoliv jiný.Paolo a Ignazio Floriovi odchází ze zemětřesením zničené Bagnary do Palerma s úmyslem uskutečnit svůj sen o lepším životě a v sicilském městě si otevírají krámek kořením a koloniálním zbožím. Po Paolově předčasné... smrti přebírá Ignazio vedení. Během deseti let dokáže ztrojnásobit hodnotu podniku a zároveň vzdělává Paolova syna Vincenza v otázkách obchodu a podnikání. A když se Vincenzo ve třiceti stává výhradním dědicem rodinného podniku, rozhoduje se expandovat dál. Vincezo podřizuje osobní život, rodinu i vztahy vyšším cílům a koloniál úspěšně přetváří do obchodního impéria. Kupuje vinice a tabákové plantáže, proniká do rybolovu a konzervárenství, těžby síry i bankovnictví, zakládá obchodní společnosti, navazuje kontakty ve Velké Británii a Spojených státech a stává se dokonce italským senátorem. Jméno Florio brzy vzbuzuje respekt po celém Palermu. Příběh o vizionářství, obchodním talentu, dravosti, železné vůli a neústupnosti Floriových – mužů i žen – vypráví také odvrácenou stranu úspěchu: závist, intriky, frustrace, oběti v osobním životě. Muži v této rodině jsou tvrdohlaví a cílevědomí, arogantní, sukničkářští – ale také geniální. A ženy nezaostávají. Dožadují se emancipace respektu a uznání a odmítají být jen matkami, zhrzenými manželkami a milenkami.Ve velkolepém příběhu se snoubí témata boje o moc, chtíče a odplaty se snahou překonat překážky a dosáhnout na víc, než co člověku nadělil osud – ať to stojí, co to stojí.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 8594049240739.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sicilští lvi: Sága rodu Floriů - Slavíková Zuzana, Auci Stefania - audiokniha
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

357,- Kč