Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak

Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak
525 525 1437
525,- Kč

Původní cena: 525,- Kč


Hodnocení:


Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak .

Detailní informace

Právo na informace o životním prostředí představuje v současné době klíčový nástroj veřejnosti k tomu, aby získala povědomí o skutečném stavu životního prostředí, o předpokládaném vývoji jeho stavu i o faktorech, které na něj mají nezanedbatelný vliv. Jedná se o poměrně svébytnou součást obecného práva na informace, jež není ovšem o nic méně důležitá. Její význam jednoznačně odráží pozornost, která je této oblasti práva věnována na mezinárodní a na unijní úrovni.Autoři publikace se rozhodli čtenářům přiblížit nejen českou právní úpravu práva na... přístup k informacím o životním prostředí, nýbrž se zaměřili zejména na rozpracování této problematiky v právních předpisech všech čtyř států, s nimiž Česká republika sousedí, a to právě proto, že i tyto státy musí respektovat pravidla přístupu k informacím o životním prostředí, jak vyplývají především z Aarhuské úmluvy a ze směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/4/ES o přístupu veřejnosti k informacím o životním prostředí.Čtenáři díky této knize získají ucelenou představu o tom, jak je v současnosti uplatňováno právo na přístup k informacím o životním prostředí v Česku, na Slovensku, v Rakousku, v Německu a v Polsku.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788075987785.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Právo na informace o životním prostředí ve středoevropském kontextu - Ondřej Vícha, Jan Hak
Právě si prohlížíte...

525,- Kč