Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít - 11% sleva

-11%
Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít
704 787 856
704,- Kč

Původní cena: 787,- Kč


Hodnocení:


Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít .

Zlevněné zboží

Kniha Praha mosty spojená se zabývá historií, architekturou, urbanistickým rámcem i současností a plánovanou budoucností pražských mostů a předmostí, tedy tématem navýsost aktuálním. Jak název napovídá, kniha si všímá i širšího kontextu mostních staveb a jejich předmostí, jejich užívání, tedy toho, jak se mosty promítaly a promítají do života velkoměsta, jak si Praha „své mosty“ prosazuje a jak její mosty potom Prahu mění. Příběh mostů je součástí příběhu města, jeho obyvatel, jeho správy. Je to příběh střetů koncepcí, odborných i politických r...ozhodnutí, vážení alternativ a někdy i osobních sporů a soukromých zájmů. Kniha si klade za cíl ukázat, jak nevšední a komplikovaná je „otázka mostní“, jak náročné je rozhodování o trase a stavební podobě mostů, jak obtížná je jejich realizace, údržba a rekonstrukce. Zabývá se také plánováním a přípravou mostních staveb nových, architektonickými soutěžemi i konkrétní realizací stavby. Kniha je bohatě ilustrována mapkami, plány, historickými fotografiemi a rytinami i fotografiemi současnými. Doplněna je řadou zajímavostí, citáty z dobového tisku, medailonky architektů a architektonických studií, stavebních firem ap.

Produkt je výrobek značky Cattacan ,distribuovaný s EAN kódem 9788088349204.

Procházet zboží z kategorie Média Cattacan, Knihy Cattacan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cattacan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cattacan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Praha mosty spojená - Vladislav Dudák, Rýpar Vít
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

704,- Kč