Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby

Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby
365 365 2027
365,- Kč

Původní cena: 365,- Kč


Hodnocení:


Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby .

Detailní informace

Krok za krokem popsané postupy, které potřebujete pro úžasné fotografie ve stylu profesionálů. Jaký by byl váš život, kdybyste dokázali fotografovat naprosto úžasné portréty? Kdybyste si byli jisti, že vždy pořídíte skvělé portréty v jakékoli situaci za přirozeného světla, ať již uvnitř nebo venku? Pokud jste někdy snili o portrétech, nad kterými by vaši přátelé a rodina říkali: „Počkej, to je tvoje fotografie!? To jsi fotografoval ty?“ Potom máte štěstí. Cenami ověnčený autor knih o fotografii Scott Kelby vás naučí, jak fotografovat nádherné p...ortréty za přirozeného světla. Scott se s vámi podělí o všechna svá tajemství a časem prověřené postupy, probere s vámi vše od základního vybavení pro portrétní fotografii přes nastavení fotoaparátu až po techniky, které jsou potřebné pro vytvoření ohromujících snímků. Scott vás provede vším od využití světla u okna až po zkrocení drsného venkovního světla včetně použití nástrojů a příslušenství – naučíte se vše, co potřebujete pro zachycení nádherných portrétů v jakékoli světelné situaci.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788074134326.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Portrét v přirozeném světle - Scott Kelby
Právě si prohlížíte...

365,- Kč