Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert

Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert .

Detailní informace

Pokrok bez povolení je o střetu digitálních technologií 21. století se světem kamenných institucí 20. století.Pokud patříte mezi lidi, které fascinují technologie a jejich vliv na společnost, tak jste na správné adrese. V knize najdete kompletního průvodce světem, kde Airbnb oživuje mrtvý kapitál a konkuruje státu ve tvorbě regulací, kde Kickstarter nahrazuje vybírání daní a pomáhá financovat veřejné služby a kde Bitcoin umožňuje budovat paralelní společnost, v níž neexistují žádní šéfové.Lidé se na příchod internetových technologií dívají očim...a minulosti. Soustředí se na malé bitvy mezi novými společnostmi a jejich analogovými předchůdci. A přitom jim uniká hlavní zápletka. Ve stejnou dobu, kdy v novinách píší o tom, že sdílená ekonomika bere práci taxikářům, pracuje Uber na vylepšení svojí vlastní soukromé regulace ve snaze ochránit spotřebitele. Nebo když si analytuci stěžují, že eBay a Amazon vytlačují kamenné obchody, tyto internetové platformy fungují jako největší soudní dvory na světě.Pokrok, který přináší internet tak nekonkuruje pouze analogovým podnikatelům a kamenným obchodům, ale především světu zákonů, úředníkům a politikům.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788027117550.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokrok bez povolení - Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak Róbert
Právě si prohlížíte...

348,- Kč