Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů - 11% sleva

-11%
Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů .

Zlevněné zboží

Také hrajete Pokémon GO "every dej"? Tak v tom případě vám nesmí ujít toto speciální číslo časopisu SCORE, v němž se autoři zaměřili právě na tuto mobilní mánii, která před několika měsíci paralyzovala celý svět. Dozvíte se množství profi triků, díky nimž bude chycení i těch nejvzácnějších Pokémonů naprostou hračkou, dále jsou pro vás připraveny tajné triky - tajemství, která vám o Pokémon GO nikdy nikdo neřekl. Jednoduše tento Speciál je kompletním průvodcem světem těchto příšerek, s jehož pomocí se z vás stane ten nejsilnější trenér celého sv...ěta! Nebo přinejmenším nejbližšího PokéGymu. Snili jste někdy o tom, že se stanete trenéry Pokémonu? My taky. Díky Pokémon Go se naše sny staly skutečností a každou svoji volnou chvíli trávíme venku chytáním příšerek, které zná celý svět. Z obsahu: Profi tipy! Naučte se s námi chytit všechny nejvznácnější Pokémony. Tajné triky! Tasjemství o Pokémon Go, které vám nikdo nikdy neřekl. Vzhůru do Gymu! S našimi radami budete moci bojovat jako skuteční mistři. Více síly! Všechno o Pokémon Go od A do Z. A ještě mnohem víc.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9771473968425.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon GO – Staňte se profíky s ultimátním návodem! - kolektiv autorů
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

133,- Kč