Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins - 11% sleva

-11%
Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins
312 349 933
312,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins .

Zlevněné zboží

Zajímáš se o počítače a baví tě objevovat, co všechno se uvnitř nich skrývá? S touto bohatě ilustrovanou knížkou plnou zábavných odklápěcích okének poznáš celý svět počítačů, a to úplně od základní desky! Prozkoumej tajemství programování, zabrouzdej si po síti nebo se vydej na vzrušující výpravu do minulosti za těmi nejstaršími počítači, které kdy člověk vyrobil. Modem, touchpad, RAM i CPU… ti všichni a mnozí další ilustrovaní kamarádi na tebe čekají a vysvětlí ti zákonitosti počítačových technologií - zcela srozumitelně, aby to i úplný nováče...k mezi počítači pochopil. Prostřednictvím velkého množství odklápěcích okének doslova nahlédneš dovnitř počítače. Takovou příležitost si nesmíš nechat ujít! Stačí stisknout ON…

Produkt je výrobek značky Svojtka ,distribuovaný s EAN kódem 9788025619056.

Procházet zboží z kategorie Média Svojtka, Knihy Svojtka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Svojtka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Svojtka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podívej se pod okénko - Jak fungují počítače Alex Frith a Rosie Dickins
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

312,- Kč