Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III - 10% sleva

-10%
Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III
223 249 1382
223,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III .

Zlevněné zboží

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily… Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi. A i když nové "chytré" generace hraček dokázaly myslet a cítit, neměly žádná práva, žádnou naději na smysluplný život. Nezbývalo jim než se vzbouřit a s lidskou rasou zatočit… Po konfliktu se poslední lidé stáhli do podzemních bunkrů. V jedné z těchto tajných enkláv přežívá i Julie, podstupující bolestivé operace a přerod v... plyšovou pandu. Hračkám nemůže zapomenout, jak naložily s jejími rodiči. Pokud ví, dosud jsou zadržováni v jednom z vyhlazovacích táborů. Podaří se jí díky své transformaci dosáhnout vytčeného cíle a zachrání je? Vyzraje na všehoschopné hračky a jejich kruté plyšové velitele?

Produkt je výrobek značky Carcosa ,distribuovaný s EAN kódem 9788088243267.

Procházet zboží z kategorie Média Carcosa, Knihy Carcosa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carcosa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carcosa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plyšákokalypsa - Carlton Mellick III
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

223,- Kč