Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka - 10% sleva

-10%
Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka
223 249 618
223,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka .

Zlevněné zboží

Měl jsem svého prvního srnečka vyhlédnutého ve Šlahorkách. Vycházel pokaždé ráno a večer ve stejnou hodinu, jako kdyby ho provázkem k mladému bučku uvázal. Byl už tak uvyklý na poklid, že ani moc nedával pozor. Netušil, že ležím nedaleko v trávě, stačilo několik stébel poodhrnout a měl jsem ho na mušce, mohl jsem střílet.Ruce se mi třásly jako při zimnici, muška poskakovala po stromech, po obloze, ne a ne se usadit srnečkovi na komoře. Konečně jsem se vydýchal, získal trochu klidu. Měl jsem srnečka na šedesát kroků. Zadržel jsem dech, jedno oko... přimhouřil, prst lehce posunul spoušť – Bááách! Konečně rána zahřměla. Hory si ji podávaly několikerou ozvěnou. Pažba pušky, jak jsem ji držel ledabyle po frajersky, mi málem vyrazila zuby, pořádně mne třískla do ramene.Srneček stal, díval se na mne ... Ani škrábnutý nebyl.Starý hajný Štěpán Lukašík, kdysi věhlasný pytlák, vypraví dramatické příběhy z malebných Beskyd o pytlácích, hajných, horách, údolích a divoké zvěři, kterou lovil i chránil.

Produkt je výrobek značky Víkend ,distribuovaný s EAN kódem 9788074330650.

Procházet zboží z kategorie Média Víkend, Knihy Víkend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Víkend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Víkend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plný batoh pytláckých příběhů IV - Příběhy z beskydských hor, lesů, údolí a strání - Richard Sobotka
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

223,- Kč