Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha - 11% sleva

-11%
Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha
330 369 1903
330,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha .

Zlevněné zboží

Audiokniha:,Když žijete v labyrintu a společnost vám dělají němé sochy, začnete časem pochybovat o vlastní příčetnosti... Podivný Dům se stovkami síní, jehož základy omývají mořské vlny a pod jehož střechou plují mraky, představoval pro muže přezdívaného Piranesi celý svět, obývaný pouze mrtvými a Tím druhým. S příchodem nečekaných návštěvníků se ovšem jednoho dne objeví množství palčivých otázek, týkajících se mimo jiné protagonistovy skutečné identity, pravé povahy jeho vztahu k Tomu druhému a v neposlední řadě možné existence dalších světů z...a hranicemi Domu. Piranesi tak začne skládat dohromady jednotlivé dostupné střípky informací, z nichž mnohé jsou ukryté v jeho vlastních denících – on si ovšem nepamatuje, že si je poznamenal! Nalézt kýžené odpovědi se však ukazuje být stejně těžké jako odejít z tohoto labyrintu... Originální fantastický příběh od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell doprovází hudba Vladivojny La Chii. Čte Jaroslav Plesl

Produkt je výrobek značky Onehotbook ,distribuovaný s EAN kódem 8594169484051.

Procházet zboží z kategorie Média Onehotbook, Knihy Onehotbook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Onehotbook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Onehotbook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Piranesi - Susanna Clarková - audiokniha
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

330,- Kč