Pilíře světa - Terry Goodkind

Pilíře světa - Terry Goodkind
438 438 2175
438,- Kč

Původní cena: 438,- Kč


Hodnocení:


Pilíře světa - Terry Goodkind z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pilíře světa - Terry Goodkind .

Detailní informace

Richard Rahl a jeho žena Kahlan jsou po dlouhém odloučení znovu spolu, avšak s nastupující zimou, kdy jejich vlast okupuje strašlivá, vše ničící armáda, musí riskovat cestu hluboko do neznámé pustiny. Jejich pátrání se promění v čirou hrůzu, když zjistí, že se stali bezmocnou kořistí neúnavného lovce. Jennsen, zneužitá lidmi dychtícími po moci, je zatažena do středu zuřivého zápasu o dobytí země a o pomstu. A co je ještě horší, zjišťuje, že její vůli se snaží ovládnout temné síly, odpudivější než její nejbujnější představy. Teprve tehdy si uvěd...omí, že ty mučivé hlasy jsou skutečné. Richard a Kahlan, ohromení porážkou a stále osamělejší, zoufale bojují o své životy. Pokud však mají přežít, musí zastavit vytrvalou, tajemnou hrozbu, pocházející z nejtemnějších hlubin lidské duše. Aby to dokázal, musí Richard přijmout výzvu a čelit démonům plížícím se mezi pilíři světa.

Produkt je výrobek značky Classic ,distribuovaný s EAN kódem 9788074790072.

Procházet zboží z kategorie Média Classic, Knihy Classic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pilíře světa - Terry Goodkind a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Classic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Classic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pilíře světa - Terry Goodkind
Právě si prohlížíte...

438,- Kč