Pět proti gestapu - Radomír Seďa - 10% sleva

-10%
Pět proti gestapu - Radomír Seďa
205 229 409
205,- Kč

Původní cena: 229,- Kč


Hodnocení:


Pět proti gestapu - Radomír Seďa z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pět proti gestapu - Radomír Seďa .

Zlevněné zboží

Historicko-populární kniha se vrací ke stále aktuálnímu tématu českého (v tomto případě ostravského) protifašistického odboje. Na skutečném příběhu jedné sabotáže (vypálení okupačního úřadu práce) ukazuje mimo jiné problém příčiny a následků. Klade otázku, kolik lidí a jejich osudů ovlivní ve skutečnosti čin pětice bojovníků proti obecnému útlaku. Zajímavý a netradiční je v této knize také dvojí pohled na stejnou věc (první s odstupem 20 a druhý téměř 70 let), který odhaluje, že dvakrát totéž nemusí být vždy totéž. Plusem studie je také skutečn...ost, že se nedívá na osudy a příběh samotný černobíle, šablonovitě, ale nutí k zamyšlení nad nejrůznějšími aspekty našeho konání. K tomu připočtěme čtivost, s jakou je text napsán a řadu unikátních fotografií, jimiž je doprovázen a máme skutečně kvalitní knihu jak pro zájemce o literaturu faktu, tak o dobrodružně psychologické čtení. Zvláště v současné mezinárodní situaci je to čtení nejenom napínavé, ale také pomáhající orientovat se v pojmech, které jsme jaksi v posledních desetiletích nemuseli až tak příliš analyzovat.

Produkt je výrobek značky Montanex ,distribuovaný s EAN kódem 9788072254064.

Procházet zboží z kategorie Média Montanex, Knihy Montanex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pět proti gestapu - Radomír Seďa a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Montanex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Montanex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pět proti gestapu - Radomír Seďa
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

205,- Kč