Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová - 10% sleva

-10%
Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová
309 345 499
309,- Kč

Původní cena: 345,- Kč


Hodnocení:


Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová .

Zlevněné zboží

Kurikulární reforma, decentralizace či roztříštění kompetencí do několika rezortů – o systému českého raného vzdělávání a péče v raném věku má většina z nás alespoň matnou představu, tím spíše pedagogové. O to zajímavější je proto zjistit, jak se předškolní vzdělávání „dělá“ jinde, ať už na Slovensku, v Anglii, v Norsku, či třeba na Novém Zélandu, což umožňuje publikace Péče a vzdělávání dětí v raném věku.Nahlédnutí do vzdělávacích systémů za českými hranicemi však není samoúčelné. Kniha díky inspirativnímu srovnání napomáhá porozumět školským ...reformám a nabízí možnosti, jak zlepšovat každodenní praxi i systém jako celek. Využijí ji tak jak ředitelé mateřských škol, tak zástupci vzdělávací politiky.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788074783548.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Péče a vzdělávání dětí v raném věku - Jan Průcha, Irena Borkovcová, Zora Syslová
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

309,- Kč