Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha - 11% sleva

-11%
Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha .

Zlevněné zboží

Audiokniha:,Vybrané povídky z knihy známého britského humoristy, která vyšla v Česku pod názvem Kanadské žertíky (Časné vstávání Primuse Jonese, Paní Nashmelilová kupuje starožitnosti, Zachraňte mě před mými přáteli, Intimní odhalení ublížené ženy, Můj rybářský rybníček, Paní Trumberryová si dává hádat, Moje memoáry a mizérie z učitelských let). Autor je daleko víc než nezávazný šprýmař, často se pohybuje na hranici parodie. Jeho slovní humor přináší příběhy plné nadsázky a groteskních kontrastů, odkrývající život snobské smetánky. ve svých pov...ídkách otevírá humorný pohled na měšťáky a bohaté omezence s jejich ustálenými zvyky, směšnými životními cíli a absurdními ideály. Interpret: Jiřina Jirásková a Ladislav Mrkvička Doba nahrávky: 1 hod. 49 min.

Produkt je výrobek značky Audiostory ,distribuovaný s EAN kódem 8594015310565.

Procházet zboží z kategorie Média Audiostory, Knihy Audiostory.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audiostory a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audiostory najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Paní Trumberryová si dává hádat a jiné povídky - Stephen Leacock, Jiřina Jirásková, Ladislav Mrkvička - audiokniha
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

133,- Kč