Padající Archanděl - Vladimír Šlechta - 10% sleva

-10%
Padající Archanděl - Vladimír Šlechta
267 298 1287
267,- Kč

Původní cena: 298,- Kč


Hodnocení:


Padající Archanděl - Vladimír Šlechta z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Padající Archanděl - Vladimír Šlechta .

Zlevněné zboží

Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Bornn, jediné velkoměsto v postapokalyptické Evropě, si zvyká na změnu mocenských poměrů. Bílá čarodějka se zbavila většiny oponentů a k tomu, aby získala neomezenou moc, ji zbývá poslední krok. Gowery si myslí, že za tři týdny proběhne státní převrat, nikdo mu však nevěří. Ať už to dopadne jak chce, příští tři týdny je nutné vyplnit usilovnou činností. Oggerd se chystá vystoupit na veřejnosti a přihlásit se o svá práva. Musí to však udělat s rozmyslem. Gowery je pověřen pátráním ...po Oggerdově snoubence, která unikla represím a skrývá se na neznámém místě. Tentokrát proti němu stojí mimořádně schopný protivník, který každý Goweryho tah obrátí ve svůj prospěch. A vše je ovlivňováno událostmi starými sedmdesát let. Chyby i zločiny zakladatelů germánské Říše teď budou použity proti jejich vnukům.

Produkt je výrobek značky Brokilon ,distribuovaný s EAN kódem 9788074564949.

Procházet zboží z kategorie Média Brokilon, Knihy Brokilon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Padající Archanděl - Vladimír Šlechta a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brokilon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brokilon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Padající Archanděl - Vladimír Šlechta
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

267,- Kč