Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien - 11% sleva

-11%
Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien
356 398 2189
356,- Kč

Původní cena: 398,- Kč


Hodnocení:


Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien .

Zlevněné zboží

Ztroskotat, ale jak? Jedinečně ztvárněná kniha Luciena Deprijcka rozehrává téma ztroskotání na devatero způsobů. Na opuštěných i obydlených ostrovech, ostrovech životu nebezpečných, rajských, tropických či burácejících větrem se naplňují osudy, končí sny a nabízejí se nové šance. 18 ostrovních epizod spolu se sugestivními ilustracemi Christiana Schneidera tvoří ucelené umělecké dílo. Kniha podněcuje touhu po neznámých světech a vypráví o setkání se sebou samým, s lidmi i zásadními otázkami. Povídky plné dramatických, tajemných či absurdně komic...kých situací, nepostrádají oproti klasickým robinsonádám ženské hrdinky a nabourávají zažitá trosečnická klišé. "Člověk konec konců neztroskotá každý den, a když už se to stane … a člověk má to štěstí, že je vyplaven na ostrově, tak by to přece mělo být stylové", stěžuje si jeden z Deprijckových ztroskotanců, kterému se nelíbí, že je na pláži přivítán masou lidí. Deprijckovy variace existencionálních zkušeností ztroskotání jsou nanejvýš originální a hluboce lidské. Lucien Deprijck je spisovatel a překladatel anglické a americké literatury. Pracuje na volné noze. Kromě jiného do němčiny převedl díla Marka Twaina, Roberta Louise Stevensona a Stephena Cranea. V poslední době vydalo nakladatelství Mareverlag knihu Südseejahre, překlad deníku Fanny Stevensonové a dopisů R. L. Stevensona z jejich pobytu na Samoe. Lucien Deprijck žije v Kolíně nad Rýnem. Christian Schneider se narodil v Darmstadtu, vyrůstal ve Frankách, studoval ilustraci na HAW (Vysoké škole aplikovaných věd) v Hamburku. Tam dnes žije jako ilustrátor na volné noze.

Produkt je výrobek značky 65. Pole ,distribuovaný s EAN kódem 9788087506325.

Procházet zboží z kategorie Média 65. Pole, Knihy 65. Pole.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce 65. Pole a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku 65. Pole najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ostrovy, na kterých ztroskotávám - Deprijck Lucien
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

356,- Kč