Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková

Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková
159 159 1801
159,- Kč

Původní cena: 159,- Kč


Hodnocení:


Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková .

Detailní informace

Soubor příruček, označených jako metodiky reedukace, je určen začínajícím pracovníkům v oboru, u nichž předpokládá určité odborné teoretické znalosti. Zahrnuje tyto tituly: Dyslalie, Opožděný vývoj řeči a dysfázie, Koktavost, Mutismus, Palatolalie a afázie. Do jedné příručky jsou z praktických důvodů spojeny metodiky opožděného vývoje řeči a dysfázie, protože na sebe navazují a úzce spolu souvisejí. Metodika reedukace dysfázie vznikala postupně, z potřeby systematicky, komplexně a přitom přehledně formulovat možnosti ovlivnění této závažné a di...agnosticky i terapeuticky obtížné poruchy. Vzhledem k variabilitě příznaků je dysfázie velmi často diagnostickým problémem, proto autorka uvádí (na rozdíl od ostatních metodik) i stručný přehled jejích projevů.

Produkt je výrobek značky Septima ,distribuovaný s EAN kódem 9788072163496.

Procházet zboží z kategorie Média Septima, Knihy Septima.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Septima a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Septima najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Opožděný vývoj řeči: Dysfázie: metodika reedukace - Dana Kutálková
Právě si prohlížíte...

159,- Kč