Odhalené emoce - Paul Ekman

Odhalené emoce - Paul Ekman
Odhalené emoce - Paul Ekman
Odhalené emoce - Paul Ekman
Odhalené emoce - Paul Ekman
399 399 1310
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Odhalené emoce - Paul Ekman z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Odhalené emoce - Paul Ekman .

Detailní informace

Naučte se rozpoznávat výrazy tváře a pocity druhých Proslulý psycholog Paul Ekman v Odhalených emocích vysvětluje kořeny univerzálních emocí: smutku, hněvu, strachu, překvapení, znechucení a štěstí a na bohatém obrazovém materiálu demonstruje jejich projevy v naší tváři. Jeho Kódovací systém mimiky tváře nabízí trénink v rozpoznávání pocitů vašich blízkých, kolegů či cizích lidí. Kniha je destilátem několika desetiletí jeho výzkumů. Jde o praktického, překvapivého a přesvědčivého průvodce pro čtení emocí: a to i těch vlastních. Ekman v knize od...povídá například na otázky: Dokážeme se naučit rozpoznat lež? Můžeme se naučit rozlišovat mezi úsměvem zdvořilostním a opravdovým? Dokážeme dostat projevy svých emocí pod kontrolu? Co to jsou mikrovýrazy a jak je rozpoznávat? Odhalené emoce vám s trochou úsilí pomůžou zlepšit kvalitu vašeho života. Budete si totiž lépe uvědomovat své pocity a více si všímat, jaké signály k vám ostatní vysílají prostřednictvím mimiky, hlasu, i řeči těla. Při čtení si pomalu začnete uvědomovat, proč se někteří lidé chovají určitým způsobem a budete schopni jejich emoce přesněji vyhodnotit; tomu pak můžete přizpůsobit svoji reakci a vyhnout se tak konfliktům a ostrým konfrontacím. Kniha je mimořádná rozsahem pozorovaných emocí, unikátních cvi-čení a množstvím fotografií, pomáhajích čtenářům snáze identifikovat emoce v sobě i ostatních. Je pravděpodobné, že po dočtení Odhalených emocí se už nikdy nebudete na lidi kolem sebe dívat stejnýma očima. Paul Ekman je emeritním profesorem psychologie na University of California a uznávaným expertem v oblasti nonverbální komunikace. Patří mezi 100 nejvlivnějších psychologů 20. století. Ekman spolupracoval například na seriálu Anatomie lži či animovaném rodinném filmu o emocích V hlavě.

Produkt je výrobek značky Jan Melvil Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788087270813.

Procházet zboží z kategorie Média Jan Melvil Publishing, Knihy Jan Melvil Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odhalené emoce - Paul Ekman a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jan Melvil Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jan Melvil Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odhalené emoce - Paul Ekman
Právě si prohlížíte...

399,- Kč