O Platonovi - František Novotný - 10% sleva

-10%
O Platonovi - František Novotný
421 470 916
421,- Kč

Původní cena: 470,- Kč


Hodnocení:


O Platonovi - František Novotný z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným O Platonovi - František Novotný .

Zlevněné zboží

Tetralogie "O Platonovi": jedná se o jedinečnou tetralogii, která je dosud jediným komplexním dílem o Platonově životě a filozofii v českém jazyce. Autor nám zanechal nejen velmi čtivý text, ale i dílo, které poskytuje řadu odkazů do knih samotného Platona. Každý díl obsahuje rozsáhlý rejstřík osob a termínů, o nichž je v díle pojednáno, a samozřejmě i podrobný obsah, díky kterému se v knize čtenář snadno orientuje. První tři díly (Život, Dílo, Filozofie), které vydal v Praze Jan Laichter v letech 1948-49, přinášejí popis Platonova života, přeh...led moderního bádání, tradici rukopisnou, především však rozbor díla, a to jak po stránce filozofické, tak i společenské a filologické. IV. díl (Druhý život) vyšel až po smrti autora, v roce 1970. Zde se profesor Novotný pokusil zachytit dějiny a působení platonismu od dob starověku až po novodobou filozofii. Svým rozsahem a úplností je tetralogie "O Platonovi" dílem, které je i ve světové literatuře zcela ojedinělé. Kniha byla vydána za finanční podpory Ministerstva kultury České republiky.

Produkt je výrobek značky Nová Akropolis ,distribuovaný s EAN kódem 9788086038773.

Procházet zboží z kategorie Média Nová Akropolis, Knihy Nová Akropolis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

O Platonovi - František Novotný a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nová Akropolis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nová Akropolis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

O Platonovi - František Novotný
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

421,- Kč