Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

O čem se nemluví - Jess Lourey

O čem se nemluví - Jess Lourey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


O čem se nemluví - Jess Lourey z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným O čem se nemluví - Jess Lourey .

Detailní informace

Napínavý román o malém městečku v Minnesotě, kde nic není tak klidné – ani tak bezpečné – jak se zdá, inspirovaný děsivým skutečným příběhem z autorčina rodného města. Život Cassie McDowellové v 80. letech v Minnesotě se zdá být naprosto v pořádku. Cassie žije na farmě, má ráda školu a sní o nejhezčím klukovi ze třídy. Ano, jsou tu ty podivné večírky jejích rodičů a celá řádka jejich výstředních hostů, ale na ty už si zvykla. To vše se ale změní, když někdo začne v Lilydale lovit. Lovit lidi. Místní chlapci jeden po druhém mizí a jeden po druhé...m se zase objevují – násilničtí, náladoví a uzavření. O tom, co se jim stalo, se začínají šířit šokující fámy. Stejně divoce bují obvinění, kdo za to může, a začínají se vynořovat nebezpečná tajemství místních občanů. Pak temnou změnu prodělá i Cassiina sestra. Má-li přežít, musí si Cassie najít cestu světem dospělých, kde je každý hřích ospravedlněn a neodpustitelná je pouze pravda.

Produkt je výrobek značky Vendeta ,distribuovaný s EAN kódem 9788076429338.

Procházet zboží z kategorie Média Vendeta, Knihy Vendeta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

O čem se nemluví - Jess Lourey a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vendeta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vendeta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

O čem se nemluví - Jess Lourey
Právě si prohlížíte...

399,- Kč