Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nebojte se Ameriky - Martin Gilar

Nebojte se Ameriky - Martin Gilar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nebojte se Ameriky - Martin Gilar z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Nebojte se Ameriky - Martin Gilar .

Detailní informace

Lákalo by vás vydělávat si na živobytí v jiné měně než v korunách? Chtěli byste bydlet pod palmami na pobřeží oceánu? Pokud máte dobrodružnou náturu, není obtížné si to vyzkoušet. Druhé a rozšířené vydání knihy Nebojte se Ameriky líčí autorovy postřehy z dlouholetého života za oceánem. Můžete v něm najít nejen tipy pro turisty, ale i porovnání kladů a záporů všedního života v USA. Dozvíte se například o tom, jak dlouho trvá, než zvládnete angličtinu, co vám bude v americké kuchyni chutnat (a čemu se raději vyhnout) a jak získat Zelenou kartu. K...niha se špetkou ironie a pořádnou dávkou humoru porovnává život v Čechách a ve Spojených státech. Dozvíte se víc o Americe pohledem zevnitř, o americké národní hrdosti, výchově dětí, školství, nebezpečí termitů a proč Texasané tak milují zbraně. A také něco o záludnosti amerických záchodků, o historii, náboženství a životě amerických indiánů. To, co se nedá vyjádřit slovy, doplňuje bohatá fotografická dokumentace. Můžete ji číst jako neobvyklý turistický bedeker, vtipné příběhy z cizí země, nebo návod pro potenciální emigranty. Zbystřete, pokud toužíte po životě v exotických krajinách. Než se však zapíšete do loterie o Zelenou kartu, přečtěte si následující test. Pokud odpovíte na většinu otázek ANO, ještě si nákup letenek promyslete.

Produkt je výrobek značky Jalna ,distribuovaný s EAN kódem 9788086396699.

Procházet zboží z kategorie Média Jalna, Knihy Jalna.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nebojte se Ameriky - Martin Gilar a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jalna a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jalna najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nebojte se Ameriky - Martin Gilar
Právě si prohlížíte...

251,- Kč