Navždy plynule - Gabriel Wyner

Navždy plynule - Gabriel Wyner
389 389 556
389,- Kč

Původní cena: 389,- Kč


Hodnocení:


Navždy plynule - Gabriel Wyner z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Navždy plynule - Gabriel Wyner .

Detailní informace

Vzdali jste učení se cizích jazyků? Nemáte čas a ještě k tomu vás úmorná gramatická cvičení nudí? A když už do hlavy něco dostanete, stejně to zase brzy zapomenete? Navždy plynule vaši skepsi vyléčí! Ukáže vám, jak se cizí řeč naučit efektivně, rychle, zábavně a natrvalo. Záchrana, že? Operní pěvec a polyglot Gabriel Wyner není pouhým teoretikem – již ve třiceti letech mluvil plynně šesti jazyky, které se zvládl naučit sám. A každý z nich navíc ovládl v řádu měsíců. Bohaté zkušenosti pak přetavil do nové učební metody pro samouky, která spočívá... v krátkých denních trénincích, propojuje to nejužitečnější ze známých lingvistických přístupů s poznatky o fungování mozku a nezapomíná ani na pomoc zdarma dostupných online nástrojů. Navždy plynule vás naučí, jak naladit uši na nové zvuky, jak donutit ústa ke všem novým akrobaciím a jak si kousek po kousku uložit do dlouhodobé paměti vše: od jednoduchých slovíček až po složitá gramatická pravidla. A buďte bez obav, nuda přitom rozhodně nehrozí. Naopak, zábava je klíčem k úspěchu. Takže tentokrát si hru s cizími jazyky užijete a konečně se naučíte vyhrávat! Enfin! Endlich! ?????! Finally! Finalmente! Végre! Endelig! Nareszcie! În cele din urmă! ...

Produkt je výrobek značky Jan Melvil Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788075550712.

Procházet zboží z kategorie Média Jan Melvil Publishing, Knihy Jan Melvil Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Navždy plynule - Gabriel Wyner a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jan Melvil Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jan Melvil Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Navždy plynule - Gabriel Wyner
Právě si prohlížíte...

389,- Kč