Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund - 11% sleva

-11%
Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund
89 100 2114
89,- Kč

Původní cena: 100,- Kč


Hodnocení:


Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund .

Zlevněné zboží

Víte, kde začínal Edvard Beneš s fotbalem? Co ho na hřišti zdobilo, čím vynikal a co postrádal? Co ho spojovalo s koryfeji míče kopaného Janem Koškem, Jindřichem Baumrukem, Janem Starým-Jennym? Jakých mistrovství, soutěží a turnajů se zúčastnil? Jak vzpomínal na první robinzonádu v Čechách? Jak skončilo derby, v němž skóroval? Ve kterém utkání mu zlomili holeň, kdo frakturu způsobil? Proč řešili úraz až v Českém svazu footballovém? Proč s fotbalem skončil? Chcete znát, kam chodil na fotbal pří mírové konferenci ve Versailles? Jak fandil při utk...áních Celticu Glasgow nebo Anglie? Co mu věnovali červenobílí k "abrahámovinám" a co jim vzkázal při novoročním obědě? Jakou roli hrál fotbal v diplomacii? Jak poznamenal jeho vztahy s Milanem Hodžou či Jiřím Stříbrným? Čím pomohl prezident Pierru de Coubertinovi? Proč podporoval olympiádu v Berlíně? S kým se potkával na kurtech, se kterými daviscupovými reprezentanty trénoval? Jaká utkání navštívil při mistrovstvích světa v hokeji? První sportovní biografie Edvarda Beneše představuje prezidenta jako hráče juniorky a celoživotního člena SK Slavia Praha, přibližuje jeho vztah k dalším sportovním odvětvím, zkoumá společenské souvislosti fotbalu, vnitřní politiku a diplomacii v kopačkách. Autor Zdeněk Zikmund (1964) vystudoval mezinárodní vztahy a žurnalistiku. Pracoval na ministerstvu zahraničí, řadu let se věnuje vztahům s veřejností. V nakladatelství Olympia vydal monografii "Fotbal ve stínu Duceho - Příběh Zlatých hochů" (2004).

Produkt je výrobek značky Olympia ,distribuovaný s EAN kódem 9788073764135.

Procházet zboží z kategorie Média Olympia, Knihy Olympia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Olympia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Olympia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Na levém křídle Edvard Beneš - Zdeněk Zikmund
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

89,- Kč