Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby

Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby .

Detailní informace

Pramenem každé modlitby je žízeň našeho srdce po živém Bohu. Modlitba neomezuje naši svobodu ani nemůže být něčím nařízeným. Je to naopak mocná vnitřní vzpruha, která dává našemu jednání správný směr.Tato prakticky uspořádaná modlitební knížka není souborem všech modliteb, jež by měl povinně znát každý katolík. Spíše chce podat pomocnou ruku těm, kdo nesměle přešlapují a nevědí, jak vykročit na cestu naslouchání Bohu a rozmlouvání s ním. Může pomoci těm, kdo se už modlí a hledají novou inspiraci. A volání k návratu v ní najdou i ti, kdo se někd...y modlili, ale z různých příčin se modlit přestali a znovu začít se trochu ostýchají.Úvod:1. Základy naší víry2. Základní křesťanské modlitby3. Ranní a večerní modlitba4. Modlitby k Pánu Ježíši5. Modlitby k Duchu Svatému6. Modlitby k Panně Marii7. Růženec8. Modlitby chvály a díků9. Modlitby lítosti, odpuštění a smíření10. Modlitby za zemřelé11. Krátké modlitby po celý den12. Modlitby k svatým

Produkt je výrobek značky Karmelitánské Nakladatelství ,distribuovaný s EAN kódem 9788075661166.

Procházet zboží z kategorie Média Karmelitánské Nakladatelství, Knihy Karmelitánské Nakladatelství.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Růženec hrou

Karmelitánské nakladatelství
149,- Kč
Detail
229,- Kč
205,- Kč
Detail
249,- Kč
223,- Kč
Detail
289,- Kč
259,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Karmelitánské Nakladatelství a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Karmelitánské Nakladatelství najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Modlitební knížka - Základní a tradiční katolické modlitby
Právě si prohlížíte...

199,- Kč