Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů - 11% sleva

-11%
Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů .

Zlevněné zboží

Čtvrté číslo Minecraft speciálu se nese ve znamení ... no, věřte nebone, je to hlavně Minecraft. Zase vás čeká ta pořádná nálož rad, tipů a návodů a znovu jsme pro vás vybrali zajímavé mody, skiny nebo shadery, kterými svou hru můžete vylepšit. A taky pro pořádek opět připomínáme všechno nejdůležitější o tomhle fenoménu v článku, který jsme stylově nazvali Minecraft od A do Z. Ale přesto tu jsou dvě zajímavá témata, která stojí za doporučení. Pokémon a virtuální realita. Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu... Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu: Je to zázrak. Udělejte si Minecraft hezčí! Pokémon. Chyťte je všechny. V Minecraftu! Příkazové bloky. Zjistěte, jak na ně! Stavební horečka. Hrad, zahrada, řeka. A víc!

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9771473968920.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Minecraft 4 – Minecraft od A do Z - kolektiv autorů
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

178,- Kč