Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů

Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů
199 199 932
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů .

Detailní informace

Průvodce světem Minecraft. SCORE speciál. Ve SCORE sledujeme každý měsíc desítky nových her a naší pozornosti neunikl ani Minecraft. Popravdě, zpočátku jsme to úplně neprožívali, ale postupem času jsme mu přišli na chuť a počet hodin, které jsme ve hře strávili, jde do tisíců. A když jsme viděli, kolik příznivců hra má i u nás a jak neustále přibývají další, napadlo nás, že by to možná stálo za speciální vydání. Že spousta lidí potřebuje poradit. Že si ráda přečte profi tipy nebo naopak rady pro začátečníky. Nebo prostě něco zajímavého i Minecr...aftu. Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu: Hololens. Vstupte do Minecraftu. Úžasné stavby. Postavte si vysněný dům. Lego Minecraft. Rozhovor s designerem. Zvládněte základy. Rady do začátku hraní.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9771473968517.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Minecraft 1 – Kostky a kostičky! - kolektiv autorů
Právě si prohlížíte...

199,- Kč