Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf

Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf
286 286 191
286,- Kč

Původní cena: 286,- Kč


Hodnocení:


Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf .

Detailní informace

S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®. S Medical Yogou se naučíte správně cvičit ásany z anatomického hlediska. Anatomicky přesné ilustrace poskytují dokonalý náhled na vnitřní tělesné uspořádání a umožňují tak hned na první pohled rozpoznat účinky jógových cvičení na tělo. Terapeutickou sílu jógy pak můžete cíleně využívat například při potížích s pohyblivostí kyčlí, deformitami chodidel nebo při bolestivém napětí svalů. Součástí knih...y jsou mimo jiné popis terapeutické dimenze yogy a přehledné tabulky vhodných a nevhodných ásan na jednotlivé problémy. Pochopte, proč jóga tak tělu prospívá, a získejte vlastní zkušenost. • Rozmanitost a hloubka: 18 hlavních ásan a více než 140 prohlubujících a podpůrných variant • ásany a zdravotní potíže: řešení nejčastějších potíží z hlediska jógy • uvnitř i vně: anatomická zobrazení přehledně znázorňují účinky cvičení.

Produkt je výrobek značky Poznání ,distribuovaný s EAN kódem 9788087419823.

Procházet zboží z kategorie Média Poznání, Knihy Poznání.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Poznání a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Poznání najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Medical yoga 2 - Christian Larsen, Eva Hager-Forstenlechner, Christiane Wolf
Právě si prohlížíte...

286,- Kč