Máma mele vločky - Martina Dvořáková - 11% sleva

-11%
Máma mele vločky - Martina Dvořáková
178 199 791
178,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Máma mele vločky - Martina Dvořáková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Máma mele vločky - Martina Dvořáková .

Zlevněné zboží

Přejít na bezlepkovou dietu je pro většinu lidí krokem zcela nedobrovolným a často také nahánějícím strach. I autorce Martině se najednou otevřely dveře do neznáma, když se příznaky nesnášenlivosti lepku projevily u jejího muže Honzy. Postavila se však výzvě čelem. Po dlouhé sérii experimentů jí začaly pod rukama vznikat obstojné, ještě obstojnější i vyloženě výborné výsledky. Objevila úžasné suroviny, které jsou v Čechách běžně dostupné, ale v rodinných spížích často chybějí - amarant, pohanku, čirok, tapioku, kukuřici, jáhly a řadu dalších ro...zmanitých plodin, díky nimž je kuchyně bez lepku mnohem bohatší než konvenční pšeničná a člověk si ji může opravdu užít. Ať už je alergik, nebo ne. Každá z těchto surovin si žádá jiný přístup i zpracování, a tak vznikla kniha Máma mele vločky, rodinná bezlepková a vegetariánská kuchařka, v níž autorka popisuje všechny důležité suroviny a předává vám téměř 80 báječných receptů prověřených celou rodinou a nakladatelstvím. Kuchařka Máma mele vločky obsahuje recepty tradiční, třeba na nudličkovou polévku nebo na sladké knedlíky, ale především ty originální na saláty, polévky, hlavní jídla, sladkosti, smoothie i drinky, v nichž mnohdy nenajdete nejen maso a lepek, ale ani cukr nebo laktózu, část pokrmů je také veganských či raw. Martina v 9 kapitolách mapuje život běžné mladé rodiny, která si chce u stolu bez lepku a masa užít u příležitostí, jako je dětská oslava, Velikonoce, Vánoce, brunch, nedělní oběd, oslava výročí nebo piknik. Prozradí, co vaří, když je rodina nemocná, a pomocnou ruku podá i tátům v kuchyni.

Produkt je výrobek značky Došel Karamel ,distribuovaný s EAN kódem 9788090643451.

Procházet zboží z kategorie Média Došel Karamel, Knihy Došel Karamel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Máma mele vločky - Martina Dvořáková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Došel Karamel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Došel Karamel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Máma mele vločky - Martina Dvořáková
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

178,- Kč