Magie dnes - Samuel Zajíček - 10% sleva

-10%
Magie dnes - Samuel Zajíček
215 240 406
215,- Kč

Původní cena: 240,- Kč


Hodnocení:


Magie dnes - Samuel Zajíček z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Magie dnes - Samuel Zajíček .

Zlevněné zboží

V letním semestru 2007 byl uspořádán na půdě Přírodovědecké fakultě UK přednáškový cyklus s názvem Magie dnes. Základní myšlenkou tohoto cyklu bylo představit magii, jak je v současnosti opravdu provozována, akademické veřejnosti a ukázat, pokud to je možné, že magie jako obor existuje a není tak temná a iracionální, jak se může na první pohled zdát. Autoři:Jakub Achrer (Wicca), Zuzana Antares (Tarot, Athanasius Arex (Magická zrcadla), Marek Dluhoš (Faustova renesanční magie), Laco Hajnal (Proč v Africe není magie), Jakub Hlaváček (Imaginace, a...neb neviditelné tělo alchymie), Zdeněk Hrubý (Praxe předlurijánské kabaly), Radek Chlup (Novoplatónská magie), Jozef Karika (Chaosmágia), Petr Kolesa (Buddhistická magie), Zdeněk Kratochvíl (Má smysl dnes mluvit o magii?), Gerald R. Ostdiek (Native American Spirituality), Samuel Zajíček (Intelektuální reformulace magie).

Produkt je výrobek značky Malvern ,distribuovaný s EAN kódem 9788086702360.

Procházet zboží z kategorie Média Malvern, Knihy Malvern.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magie dnes - Samuel Zajíček a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Malvern a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Malvern najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magie dnes - Samuel Zajíček
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

215,- Kč