Lexikon světla a tmy - Stranger Simon - 25% sleva

-25%
Lexikon světla a tmy - Stranger Simon
299 399 211
299,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Lexikon světla a tmy - Stranger Simon z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lexikon světla a tmy - Stranger Simon .

Zlevněné zboží

Jak se z Henryho Rinnana, skromného ševcovského syna z Trøndelagu, stala jedna z nejnenáviděnějších postav norských dějin, dvojitý agent vraždící na popud nacistů své spoluobčany? A proč se jistá židovská rodina krátce po válce rozhodla nastěhovat do jeho bývalé základny, do domu, jenž se stal symbolem zvěrstev páchaných během německé okupace? Když se spisovatel Simon Stranger dozvěděl, že blízcí příbuzní jeho ženy bydleli v někdejším sídle Rinnanovy bandy, v pověstném Baráku hrůzy, v jehož sklepě kolaboranti mučili své vězně, začal osudy židov...ské rodiny Komissarových postupně odkrývat. Vydal se po stopách těch, kteří přežili, i těch, jejichž život během války navždy vyhasl. Strangerovo dílo staví čtenáře tváří v tvář nejtemnějším stránkám lidské povahy. Ty zde ztělesňuje právě Henry Rinnan, mladý muž, jenž podlehl zlu kolem sebe, což přímo a v mnoha případech fatálně ovlivnilo životy dlouhé řady lidí, včetně členů rodiny Komissarových.

Produkt je výrobek značky Kontrast ,distribuovaný s EAN kódem 9788075855183.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast, Knihy Kontrast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lexikon světla a tmy - Stranger Simon a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lexikon světla a tmy - Stranger Simon
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

299,- Kč