Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Krvavé prachy - David Grann - 10% sleva

-10%
Krvavé prachy - David Grann

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Krvavé prachy - David Grann z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Krvavé prachy - David Grann .

Zlevněné zboží

Nesmírné bohatství těchto lidí... Indiáni z kmene Osedžů patřili před sto lety k nejbohatším lidem na světě. Z obrovských příjmů, jež jim plynuly z ropy vytěžené na jejich území, si vystavěli nové domy, nakoupili luxusní automobily, najali bílé služebnictvo a děti poslali na prestižní university v USA i v Evropě. Dopřávali si to nejlepší, co jim nabízela civilizace. Jejich bohatství ovšem přilákalo i to nejhorší: zkorumpované politiky, křivácké právníky, podvodníky všeho druhu - a chamtivce, zloděje, násilníky a vrahy. Přivolalo sérii záhadných... vražd... Následující děsivé spiknutí nechá za sebou během několika let desítky zavražděných. A když se dlouhou sérii vražd stále nedaří vyřešit, když za záhadných okolností umírají další a další oběti a když přijdou o život dokonce mnozí z odvážných vyšetřovatelů, je přivolána nedávno založená FBI s legendárním J. Edgarem Hooverem v čele - jde o první tak rozsáhlý případ, který FBI vyšetřuje. Každý další krok odhaluje nová zlověstná tajemství a zločinná spolčení… Jež vdechla život FBI! BESTSELLER NEW YORK TIMES - Finalista NATIONAL BOOK AWARD - Nominace na nejlepší knihu portálu AMAZON "Grannova kniha úchvatně spojuje rekonstrukci detektivního pátrání s bytostným vypravěčským uměním. Není divu, že podle ní Scorsese natáčí významný film." - THE FINANCIAL TIMES "Při čtení zapomínáte, že kniha přináší rekonstrukci vyšetřování z doby před sto lety, tak sugestivně vyprávění působí!" - THE GUARDIAN "Při čtení máme pocit, jako by se zločiny odehrály v naší době, před našima očima a nám osobně." - USA TODAY "Úchvatný příběh, v němž nelítostné zlo nakonec přemohou první profesionální vyšetřovatelé, oddaní pravdě a neúplatní." - KIRKUS REVIEW Režisér MARTIN SCORSESE připravuje podle knihy výpravný film, v němž hlavní role ztvárňují LEONARDO DICAPRIO a ROBERT DE NIRO.

Produkt je výrobek značky Leda ,distribuovaný s EAN kódem 9788073355913.

Procházet zboží z kategorie Média Leda, Knihy Leda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Krvavé prachy - David Grann a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krvavé prachy - David Grann
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

267,- Kč