Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček - 10% sleva

-10%
Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček
846 945 1115
846,- Kč

Původní cena: 945,- Kč


Hodnocení:


Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček .

Zlevněné zboží

Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II (C. Železniční právo, D. Námořní právo) tvoří druhou část připravované trilogie, která navazuje na část první s názvem Kapitoly z mezinárodního dopravního práva I (A. Říční právo, B. Letecké právo) a na niž bude navazovat část třetí nazývající se Kapitoly z mezinárodního dopravního práva III (E. Silniční právo, F. Multimodální právo). Mezinárodní dopravní právo můžeme subsumovat pod právo mezinárodního obchodu, které lze vymezit jako účelově uspořádaný soubor právních norem různého původu a z různých... právních odvětví, které spojuje jejich společný účel upravovat právní vztahy vznikající při uskutečňování mezinárodního obchodu a mezinárodního hospodářského styku vůbec. Právní normy uplatňující se při úpravě mezinárodního obchodu jsou tedy normami různé povahy (veřejnoprávní a soukromoprávní) a různého původu (vnitrostátní, evropské i mezinárodní). Vzhledem ke značné šíři materie se kniha zaměřuje pouze na problematiku stěžejních témat z oblastí dopravního práva, a to zejména na odpovědnost, úpravu právního režimu dopravní cesty, ochranu před protiprávními činy a na státní správu v daném typu dopravy. Jednotlivá témata jsou zpracována v kontextu evropského práva (práva Evropské unie), které je v mnoha ohledech významným mezistupněm mezi vnitrostátní a mezinárodní úpravou. Publikace by měla posloužit všem zájemcům o dopravní problematiku, tedy jak laikům, studentům právnických, dopravních a ekonomických fakult, tak odborníkům z praxe. Vyplňuje proto určitou mezeru v oblasti odborných publikací z tohoto právního odvětví.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788075524249.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapitoly z mezinárodního dopravního práva II. - Bohumil Poláček
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

846,- Kč