Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jony Ive - Leander Kahney

Jony Ive - Leander Kahney

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jony Ive - Leander Kahney z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jony Ive - Leander Kahney .

Detailní informace

Fenoménu Apple se publicista Leander Kahney věnuje přes deset let. Napsal tři knížky, včetně Cult of Mac. V knize Jony Ive – génius stojící za nejlepšími produkty Apple se zaměřil na viceprezidenta Apple pro průmyslový design a blízkého přítele Steva Jobse, vývojáře, který sehrál klíčovou roli při vzniku úspěšných produktů Apple posledních let. MacBook, iPad, iPhone a další – jejich jednoduchý a uživatelsky přívětivý design pochází právě z jeho hlavy. Tichý a uzavřený génius, který pracuje 70 hodin týdně Říká se, že jestliže byl Steve Jobs těle...m Apple, je Jony Ive jeho duší. Na veřejnosti tichý a nenápadný muž patří k nejoriginálnějším průmyslovým designérům současnosti. Kancelář, kde tráví 70 hodin týdně, je obestřena tajemstvím, přístup dovnitř má jen pár vyvolených. Skrývat přitom není co – stůl, lampa, židle. Víc Ive k práci nepotřebuje. Iveho cesta mezi špičky průmyslového designu začala na počátku devadesátých let. Krátce poté, v roce 1999, pak byl v žebříčku MIT Technology Review TR100 zařazen mezi 100 nejvýznamnějších inovátorů na světě do 35 let, v roce 2008 jej Daily Telegraph označila za nejvlivnějšího Brita ve Spojených státech a roku 2012 jej britská královna pasovala na rytíře. Naučte se vidět věci jako Ive Jony Ive patří k nejinspirativnějším osobnostem současnosti. Čtenářům jej představuje biografie Leandera Kahneye. Navrhnout nový Mac vás sice nenaučí, vidět věci jinak ale ano.

Produkt je výrobek značky Blue Vision ,distribuovaný s EAN kódem 9788087672082.

Procházet zboží z kategorie Média Blue Vision, Knihy Blue Vision.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Bible

česká biblická společnost
590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jony Ive - Leander Kahney a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blue Vision a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blue Vision najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jony Ive - Leander Kahney
Právě si prohlížíte...

469,- Kč