Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay - 10% sleva

-10%
Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay
410 458 1074
410,- Kč

Původní cena: 458,- Kč


Hodnocení:


Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay .

Zlevněné zboží

Je snadné mít ze sebe dobrý pocit, když se vám v životě daří. Povýšení v práci či nový vztah dokáže učinit zázraky s vaším sebevědomím. Co se však děje, když se vám až tak nedaří? Když své sebevědomí a sebeúctu zakládáte na konkrétních okolnostech svého života, můžete se dostat do problémů ve chvíli, kdy se tyto okolnosti vašeho života změní. Dobrou zprávou však je to, že trvalé sebevědomí příliš nesouvisí s tím, co se právě děje ve vašem životě, ale spíše záleží na tom, jak si to, co se vám děje, interpretujete. Toto plně přepracované a doplně...né čtvrté vydání světového bestseleru Jak získat zdravé sebevědomí vám pomůže zvýšit pocit sebeúcty díky tomu, že změníte způsob, jakým uvažujete o svém životě. Naučíte se, jak rozlišit zdravé sebevědomí od nezdravého sebevědomí, jak získat odstup od posuzujících, sebekritických a sebeponižujících myšlenek a vytvořit si pozitivnější po- hled na sebe sama - a na svůj život! Toto nové vydání rovněž obsahuje informace o významu osobních hodnot, které vám mohou pomoci zbavit se negativity a jednat v souladu s tím, co je pro vás v životě nejdůležitější a na čem vám nejvíce záleží! Pokud trpíte nízkým sebevědomím, v této knize najdete všechno, co potřebujete k tomu, abyste si vytvořili ve svém životě pozitivní změnu a začalo se vám dařit.

Produkt je výrobek značky Fontána ,distribuovaný s EAN kódem 9788073369453.

Procházet zboží z kategorie Média Fontána, Knihy Fontána.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fontána a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fontána najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jak získat zdravé sebevědomí - Patrick Fanning, Matthew McKay
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

410,- Kč